”Vi kör låtar Ni glömt Ni minns”

Vi kör det som du hört OCH hör på radion och media. Full sättning, 4 man,  3 starka sångare och musiker frontar med energi och stämmor. Alla har vi lång historia musik. Artister, live-shows, inlånade som musiker i diverse arr. Vi har hela registret med Schlager, Disco,  soul&funk, Dansband, Pop och Tung Rock.

2017: Vi startar nu med uppladdning för året. Repetoaren uppdateras med nya låtar, vi går in i en studio för lite demolåtar, testar nya saker. Dessutom kommer en riktigt lång dag med prodrep med stora riggen, där vi ställer iordning ljudmix och maxar för bästa ljudupplevelse och tryck. Upp till 1000 pers kan vi hantera.  Med 3 olika konfigurerbara anläggningar tar vi hand om ert event.

OCH VET DU: Vi kan även hyras in för att kompa artister, uthyrning av ljud&ljus då vi är Studio & Livetekniker dessutom, med lång erfarenhet.

Kontakta oss på info@jojjesband.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *